Rentgeni

Digiralni rentgenski sistemi proizvajalca Fujifilm.

Fujifilm medicinski sistemi

Fujifilm je pionir na področju digitalne radiografske tehnologije od zgodnjih osemdesetih let. Od takrat nenehno razvijajo inovativne tehnologije, ustvarjajo izdelke, ki prinašajo večje koristi in izboljšano oskrbo tako strank kot bolnikov.

FDR Smart X

FDR Smart X je na novo razvit rentgenski sistem proizvajalca Fujifilm, ki ponuja večfunkcijske, visokokakovostne, stroškovno učinkovite rešitve za napredni rentgenski sistem.

FDR Visionary Suite

Naslednja generacija funkcionalnih rentgenskih sistemov – ki nudi enostavno delovanje z minimalnimi obremenitvami za paciente. Ima veliko opcij za nadgradnje in zadostuje vsem najvišjim potrebam zdravstvenih ustanov.

Amulet Innovality

AMULET Innovality je izraz tehnološkega  razvoja in jasne zaveze Fujifilma k zagotavljanju inovativnih rešitev za preventivno slikanje dojk.

FDR Nano

FDR Nano mobilni rentgenski sistem v kombinaciji z D-EVO II  detektorji in novo programsko tehnologijo Virtual Grid predstavlja popolnoma nov koncept dela prilagojen težkim bolnišničnim potrebam.

FDR GO Plus

Nova kompaktna oblika motoriziranega mobilnega rentgena z eno najnižjih konfiguracij RTG roke, ki omogoča nemoten pogled v smeri gibanja in vožnjo po še tako ozkih hodnikih.

FDR Xair

Izjemno lahek in kompakten prenosni rentgenski sistem FDR Xair nudi veliko prednost, kadar je dostop do običajnih nastavitev zdravljenja težaven. FDR Xair lahko zagotovi prenosno rešitev in potek dela z visoko mobilnostjo tudi v nekonvencionalnih medicinskih prizorih, kot je zdravstveno varstvo na domu.

FDR Xair