Instax filmi

Kultni polaroidni instant filmi za instax kamere.

Instax instant filmi

Ikonični filmi z osupljivimi barvami in profesionalno visokokakovostno fotografsko tehnologijo. Fujifilm znanstveniki se od leta 1973 igrajo z vsemi vrstami kemičnih kombinacij (tega ne poizkušajte doma) in so naredili preko dva milijona testnih slik, da bi dobili najboljše možne rezultate. Ne preveč rdeča, ne preveč modra ampak popolna. Poslanstvo Fujifilm strokovnjakov je bilo izdelati film, ki bo zadovoljil še tako zahtevnega uporabnika.

Instax Mini filmi

Kultni instant filmi instax mini so na razpolago v pakiranju po 10 filmčkov ali  dvojnem pakiranju po 20 filmčkov. Namenjeni so za kamere: instax mini 8, instax mini 9, instax mini 70, instax mini 90, instax LiPlay in tiskalnik Share SP-2.

Instax filmi WIDE

Instant filmi instax WIDE so na razpolago v pakiranju po 10 filmčkov ali  dvojnem pakiranju po 20 filmčkov. Namenjeni so za kamere: instax WIDE 300. 

Instax filmi Square

Instant filmi instax Square so na razpolago v pakiranju po 10 filmčkov ali  dvojnem pakiranju po 20 filmčkov. Namenjeni so za kamere: instax Square SQ6, instax Square SQ20 in tiskalnik Share SP-3.

Instax DODATKI

V podjetju imamo na razpolago tudi različne dodatke za instax kamere; albume, torbice, ovirje, okrasne trakce,..

Za več informacij o naši ponudbi nas prosim kontaktirajte.