Instax kamere

Kultni polaroidni instant fotoaparati in tiskalniki.

Pozor!

Lažne spletne strani s prodajo instax produktov.

Spletne strani lahko pri poskusu prodaje izdelkov instax nepooblaščeno uporabljajo logotipe in slike Fujifilm proizvodov in s tem pridobijo občutljive podatke, kot so uporabniška imena, gesla in podatke o kreditnih karticiah. Bodite pozorni na ustrezne pogoje nakupa in pravilnik o zasebnosti ter se ne pustite preslepiti z nizkimi cenami produktov.

Instax Mini 9

Spoznajte vašega novega najboljšega prijatelja – instax mini 9. Ta prisrčna, barvita in kompaktna instant kamera vas bo navdušila in bo vedno ob vas.

Instax Mini 70

Mini 70 je prisrčna, pametna in stilska. S fantastičnimi funkcijami je ta instant kamera lahka po teži vendar ne v svoji prepričljivi moči.

Instax Mini 90

Predstavljaj si to. Elegantna instant kamera s klasičnim videzom v kombinaciji z najnovejšo tehnologijo, ki navdihne tudi najzahtevnejšega fotografa.

Instax LiPlay

LiPlay je najmanjša 2v1 instant kamera doslej. Hibridni digitalni fotoaparat in tiskalnik slik iz mobilnih naprav. LiPlay prav za vsako zabavo.

Instax Square SQ6

Elegantna na oko in enostavna za uporabo. SQ6 instant kamera s funkcijo shranjevanja digitalnih slik vam bo popestrila vsak izlet.

Instax Square SQ20

Uživajte v najboljših lastnostih hibridne instax kamere z opcijo zajema gibajoče slike, ki jo boste želeli uporabljati na vsaki vaši zabavi.  

Instax WIDE 300

Dve merici ali ena? Enkratni ali turbo pogon? Vedno čutite, da je prostora za več. In z WIDE 300 dobite več. Pravzaprav dvojno.