nemoto injektorji

Avtomatski injektorji kontrastnih sredstev za CT, MR in angiografske preiskave.

MEDICOR – NEMOTO avtomatski injektorji

Podjetje Medicor Europe AG je glavni partner proizvajalca Nemoto za avtomatske injektorje kontrastnih sredstev za CR, MR in angiografske preiskave na evropskem tržišču. Podjetje Image & Information d.o.o. je uradni zastopnik za Nemoto produkte na slovenskem tržišču.

Za več informacij o avtomatskih injektorjih nas prosim kontaktirajte.

CT – Dual Shot Alpha 7

Zmogljivost, zanesljivost, iznajdljivost, fleksibilnost in še veliko več postavljajo Dual Shot Alfa 7 v ospredje CT portfelja avtomatskih injektorjev kontrastnih sredstev.

CT/ANGIO – PRESS DUO elite

Press Duo Elite je najnaprednejši injektor za angiografske in CT preiskave na trgu. Novi Press Duo Elite lahko nudi vso vsestranskost in vse prefinjenosti, ki jih pričakujete.

CT – Smart Shot Alpha

Smart Shot Alfa injektor je zasnovan tako, da poenostavi celoten postopek vbrizgavanja kontrastnih medijev. Več velikosti brizg, kompaktna konzola, barvni LCD vmesnik in številne druge izboljšave.

MR – Sonic Shot 7

Najnovejša platforma vbrizga kontrastnega medija pri MR preiskavah z novim Sonic Shot 7. Razširitev funkcij vbrizga kontrastnega medija pri izračunanih telesnih težah protokolov, nov bolj ergonomski dizajn, posodobljen uporabniški vmesnik.

ANGIO – REMPRESS

Zasnova Rempressa prinese intuitivnost na novo raven. Lahka in kompaktna Powerhead zasnova naredi Rempress angiografski injektor preprost in prijeten za uporabo.