Synapse PACS

Sistema za arhiviranje, pregledovanje in komunikacijo v slikovni dignostiki.

Fujifilm Synapse PACS

Najbolj prilagodljiva platforma medicinske informatike za upravljanje slik in informacij v realnem času za diagnostiko in klinični potek dela. Današnji dinamični procesi zdravstvenega varstva predstavljajo večje klinične, tehnološke in regulativne izzive, ki vplivajo na radiologijo in  informacijsko tehnologijo. Z Fujifilm Synapse PACS sistemom si zagotovite najvišjo zanesljivost delovanja, enostavno opravljanje sistema in široko paleto orodij za diagnosticiranje rentgenskih posnetkov.

Synapse PACS 5

Novi Synapse 5 je zasnovan s hitrostjo v jedru. Ker je najkrajša razdalja med dvema točkama ravna črta, Synapse 5 odpravi ustavljanje med strežnikom in uporabnikom. Študije se zaženejo neposredno v brskalniku, brez prenosa namiznega odjemalca, brez čakanja uporabnika.

Synapse 3D

Synapse 3D programska oprema proizvajalca Fujifilm za napredno obdelavo in analizo medicinskih slik: je najsodobnejši sistem, ki zagotavlja zmogljiva in celovita orodja ne le za radiološke in kardiološke oddelke, ampak tudi podpira klinični in kirurški potek dela.