SERVIS IN PODPORA

Informacije o servisnih storitvah našega podjetja.

SERVIS  MEDICINSKE OPREME

Servis medicinske opreme Fujifilm opravljamo na terenu in v podjetju. Za vse naše produkte imamo strokovne sodelavce, ki zagotavljajo visoko kakovost opravljenih storitev. Za servis uporabljamo samo originalne nadomestne dele posameznih proizvajalcev.

Za vse dodatne informacije o naših storitvah nas lahko kontaktirate preko obrazca na koncu strani ali na elektrosnko pošto: info@image-info.si.

STROKOVNA POMOČ

T: 01 586 46 60

Redni delovni čas podjetja je od ponedeljka do petka od 8:00 do 16:00 ure.

SERVIS INSTAX KAMER

Za garancijska popravila vaše instax kamere se prosim obrnite na prodajalno, kjer ste kamero kupili. Izvengarancijskih popravil instax kamer zaradi same zasnove kamer ne opravljamo. V primeru okvare kamere vam priporočamo nakup nove

SERVIS TISKALNIKOV

Za servis tiskalnikov, dobavo rezervnih delov in dobavo potrošnega materiala se prosim obrnite na vašega odgovornega skrbnika. Pokličete nas lahko tudi na telefon 01 586 46 60 ali nam pišete preko kontaktnega obrazca.

SERVIS FOTOAPARATOV FUJIFILM

Zastopništvo in servis digitalnih foroaparatov Fujifilm opravlja podjetje INFOCONA d.o.o.

T: +386(0)15620061  E: info@infocona.si | S: http://www.sigma-si.com

Kontaktirajte nas

Vas zanima nakup naših produktov, imate vprašanje ali potrebujete nasvet pri izbiri pravega produkta? Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo prilagojeno ponudbo za produkte po vaših željah in potrebah.

Pridobljene podatke bomo obravnavali v skladu s politiko zasebnosti podjetja.