SERVIS IN PODPORA

Informacije o servisnih storitvah našega podjetja.

SERVIS MEDICINSKE OPREME

Servis medicinske opreme Fujifilm,  SonoSite, Nemoto, Kurabo opravljamo na terenu in v našem servisnem centru. Za vse naše produkte imamo strokovne sodelavce, ki zagotavljajo visoko kakovost opravljenih storitev. Za servis uporabljamo samo originalne nadomestne dele posameznih proizvajalcev.

Za vse dodatne informacije o naših storitvah nas lahko kontaktirate preko obrazca na koncu strani.

telefonska POMOČ

T: 01 586 46 60

Redni delovni čas podjetja je od ponedeljka do petka od 8:00 do 16:00 ure.

POMOČ STRANKAM NA DALJAVO

Vsem našim strankam omogočamo pomoč na daljavo s programom Simple Help. Stranka na svoj računalnik prenese vtičnik, vpiše svoje podatke in vnese geslo (geslo najdete v navodilih in pogojih za uporabo vtičnika Simple Help). Serviser v našem podjetju zazna odprto sejo stranke in se lahko preko programske opreme z varno povezavo poveže na vaš računalnik in vam pomaga pri odpravi morebitnih težav.

Prenesi: Navodila in pogoji za uporabo vtičnika Simple Help.

SERVIS INSTAX KAMER

Za garancijska popravila vaše instax kamere se prosim obrnite na prodajalno, kjer ste kamero kupili. Izvengarancijskih popravil instax kamer zaradi same zasnove kamer ne opravljamo. V primeru okvare kamere vam priporočamo nakup nove. V primeru dodatnih vprašanj nas prosim kontaktirajte.

SERVIS TISKALNIKOV

Za servis tiskalnikov, dobavo rezervnih delov in dobavo potrošnega materiala se prosim obrnite na vašega odgovornega skrbnika. Pokličete nas lahko tudi na telefon 01 586 46 60 ali nam pišete preko kontaktnega obrazca.

SERVIS DIGITALNIH FOTOAPARATOV FUJIFILM

Zastopništvo in servis digitalnih foroaparatov Fujifilm opravlja podjetje INFOCONA d.o.o.

T: +386(0)15620061  E: info@infocona.si | S: http://www.sigma-si.com

Kontaktirajte nas

Vas zanima nakup naših produktov, imate vprašanje ali potrebujete nasvet pri izbiri pravega produkta? Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo prilagojeno ponudbo za produkte po vaših željah in potrebah.

Pridobljene podatke bomo obravnavali v skladu s politiko zasebnosti podjetja.

15 + 15 =