Ultrazvoki Sonosite

Vrhunski Point of Care ultrazvoki proizvajalca Fujifilm Sonosite.

SonoSite ultrazvoki

Zdravstveni delavci se zavedajo, da znanje skupaj s pravo medicinsko tehnologijo prihrani čas in življenje. SonoSite je že dolgo nazaj spoznal zelo specifične potrebe zdravnikov in ponuja izdelke, ki so edinstveni za zagotavljanje popolnih diagnostičnih zmogljivosti ob postelji. Hitro in visokokakovostno slikanje na mestu nege rešuje življenja, povečuje varnost bolnikov in izboljšuje učinkovitost kliničnega zdravnika. Ultrazvoke SonoSite odlikuje tudi edinstvena garancija, ki je pri mobilnih ultrazvokih 5 let pri tablici pa zavidljiva 3 leta.

SonoSite EDGE II

Ultrazvok Edge II odlikuje enostaven vmesnik za intuitiven dostop do pogosto uporabljanih funkcij. Širokokotni zaslon s proti reflektivno prevleko zagotavlja nemoteno delo tudi v težkih bolnišničnih razmerah. Veliko opcij in široka paleta sond omogočata uporabo ultrazvoka na vseh področjih ultrazvočnega dela.

SonoSite S II

SonoSite SII ultrazvok je namenjen še tako zahtevnim uporabnikom. S svojim velikim zaslonom očutljivim na dotik in enostavnim za čiščenje, zagotavlja preprosto uporabo v najzahtevnejših razmerah. S široko paleto ultrazvočnih sond je primeren za uporabo na vseh področjih ultrazvočne diagnostnike.

SonoSite iViz  (ni več v prodaji)

Tablični ultra mobilni ultrazvok SonoSite iViz s svojim 7 palčnim zaslonom, enostavno uporabo in robustno izdelavo zagotavlja nemoteno delovanje v vseh najzahtevnejših razmerah na terenu in bolnišničnih oddelkih.

SonoSite M-Turbo

Legenda izmed vseh ultrazvokov SonoSite. M-Turbo sistem je najbolje prodajani ultrazvok proizvajalca SonoSite. Odlikuje ga dobra kvaliteta slike, robustna izdelava in enostavni vmesnik. Kljub svojim letom je med uporabniki še vedno zelo zaželjen.

SonoSite obnovljeni ultrazvoki

V naši ponudbi imamo tudi izredno ugodne obnovljene ultrazvoke SonoSite. Proizvajalec ultrazvoke pregleda, zamneja vse ključne dele, nadgradi programsko opremo in s tem zagotovi ponovno nemoteno uporabo rabljenih sistemov.