Ultrazvoki

Vrhunski Point of Care ultrazvoki proizvajalca Fujifilm in Sonosite.

SonoSite ultrazvoki

Zdravstveni delavci se zavedajo, da znanje skupaj s pravo medicinsko tehnologijo prihrani čas in življenje. SonoSite je že dolgo nazaj spoznal zelo specifične potrebe zdravnikov in ponuja izdelke, ki so edinstveni za zagotavljanje popolnih diagnostičnih zmogljivosti ob postelji. Hitro in visokokakovostno slikanje na mestu nege rešuje življenja, povečuje varnost bolnikov in izboljšuje učinkovitost kliničnega zdravnika. Ultrazvoke SonoSite odlikuje tudi edinstvena garancija, ki je pri mobilnih ultrazvokih 5 let pri tablici pa zavidljiva 3 leta.

Fujifilm iViz Wireless

Tablični ultra mobilni ultrazvok iViz Wireless je prvi tovrstni ultrazvok proizvajalca Fujifilm. Ultrazvok namenjen za vsesplošno “point of care” uporabo, z inovativnim vmesnikom in integrirano umetno inteligenco Fujifilm REiLI.

Ga želite preizkusiti? Kontaktirajte nas!

Fujifilm iViz Wireless

SonoSite S II

SonoSite SII ultrazvok je namenjen še tako zahtevnim uporabnikom. S svojim velikim zaslonom očutljivim na dotik in enostavnim za čiščenje, zagotavlja preprosto uporabo v najzahtevnejših razmerah. S široko paleto ultrazvočnih sond je primeren za uporabo na vseh področjih ultrazvočne diagnostnike.

SonoSite EDGE II

Ultrazvok Edge II odlikuje enostaven vmesnik za intuitiven dostop do pogosto uporabljanih funkcij. Širokokotni zaslon s proti reflektivno prevleko zagotavlja nemoteno delo tudi v težkih bolnišničnih razmerah. Veliko opcij in široka paleta sond omogočata uporabo ultrazvoka na vseh področjih ultrazvočnega dela.

SonoSite M-Turbo

Legenda izmed vseh ultrazvokov SonoSite. M-Turbo sistem je najbolje prodajani ultrazvok proizvajalca SonoSite. Odlikuje ga dobra kvaliteta slike, robustna izdelava in enostavni vmesnik. Kljub svojim letom je med uporabniki še vedno zelo zaželjen.

SonoSite obnovljeni ultrazvoki

V naši ponudbi imamo tudi izredno ugodne obnovljene ultrazvoke SonoSite. Proizvajalec ultrazvoke pregleda, zamneja vse ključne dele, nadgradi programsko opremo in s tem zagotovi ponovno nemoteno uporabo rabljenih sistemov.