VETERINA

Rentgenski sistemi in ultrazvoki za veterino.

VETERINA

Dan veterinarja je lahko nepredvidljiv, prav tako tudi njihovi pacienti. Potrebujete prenosni ultrazvok, da greste tam, kjer ga potrebujete in ko ga potrebujete? Potrebujete prenosni ali stacionarni rentgenski detektor, rentgensko cev najvišje kvalitete? V nadaljevanju najdete ponudbo našega podjetja za veterinarske ambulante ali terensko delo. Za več informacij nas prosim kontaktirajte.

DR detektorji za veterino

DR detektorji so najvišje kvalitete in izredno primerni za uporabo v veterinarske namene. V kombinaciji s prenosnim računalnikom, torbo in zaščitnim okvirjem so idealna opcija za delo na terenu ali v ambulanti.

SonoSite ultrazvoki

Odkrijte najbolj trpežne, zanesljive, prenosne in enostavne veterinarske ultrazvočne aparate, ki so na voljo z edinstveno 5-letno garancijo v panogi.

DRAMINSKI ultrazvoki

Prenosni ultrazvočni sistemi za diagnozo majhnih in velikih živali, ki vam zagotavljajo več pregledov in podrobnejše informacije o bolniku. Ultrazvoki DRAMINSKI vam  omogočajo hitro in natančno načrtovanje zdravljenja in s tem večje zadovoljstvo strank.

SonoSite obnovljeni ultrazvoki

V naši ponudbi imamo tudi izredno ugodne obnovljene ultrazvoke SonoSite. Proizvajalec ultrazvoke pregleda, zamneja vse ključne dele, nadgradi programsko opremo in s tem zagotovi ponovno nemoteno uporabo rabljenih sistemov.

Prenosni rentgeni za veterino

V naši paleti produktov za veteriono imamo tudi prenosne rentgene za veterino za male in velike živali priznanih proizvajalcev. Za dodatne informacije nas prosim kontaktirajte. 

FDR Xair